Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Stora Bysta gård
15594 nykvarn
sverige

Om MIg

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec sed odio dui. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

katrinbanner.jpg

 

Katrin guidar med trygghet och gedigen kunskap och jobbar utifrån förhållningssättet Natural Horsemanship

Hennes egen personliga resa med hästarna har lagt grunden för att idag jobba heltid med att inspirera människor att ha kul med sina hästar, släppa lite på självkontrollen och leka fram resultat utan prestationsångest.

Utbildad My Spirit Yoga -instruktör 2016-2017 (läs gärna om utbildningen på Livshälsa.se) Ett och ett halvt år med fokus på mig , att blicka på mina mönster och släppa på blockeringar som visar sig som olika symptom och smärtor i kroppen. Vilken resa detta är, så spännande att få inblick i hur sinnet fungerar , hur kroppen genom god kost och själsbalansering via yoga kan självläka, hur jag genom att bli medveten kan leva mitt  liv fullt ut och hitta tillit till min egen förmåga. 

Så med ännu mer lärdomar och kunskap kommer jag från och med  våren 2016 och framåt erbjuda "Unika upplevelser" med Hästar och Yoga

Tre månaders arbete med att träna hästar på en ranch i Kalifornien vid 22 årsålder utmanade och öppnade världen för westernintresset. Lärdom om utbildning av unghästar och rehabilitering av äldre hästar med dåliga mönster från oss människor har skapat en innerlig förståelse för att lägga ribban på en bra nivå i träningen av unghästen likväl den äldre.

Niotimmars trailrides i de vackra bergen i Napa Valley utvecklade en känsla för konsekventhet. Ridning i uppdämda flodådror, klättring uppför och nerför sandvallar  

Alla hästar som lämnades in till oss för problem uppförde sig exemplariskt efter dessa ritter. Lärdom: Sätt hästen i arbete. 

Därför är inga av de ridturer vi erbjuder likadan som den andra då vi hittar olika utmaningar beroende på dagsformen hos både hästar och oss människor.

Att börja rida på kor, i grenar som teampenning, herdwork och cutting med guidning av Göran Lindström har lärt mig att hitta samspelet med mina hästar, lärt mig våga släppa kontrollen och utvecklat min sits. Det fotobevis på mig sittandes på FG Sugar Honey där Göran efter ett misslyckat försök att följa en ko ropar åt mig att sitta RAKT i sadeln och jag svarar tillbaka. - Jag gör ju det. Kortet bevisar den totala motsatsen då jag i min vilda vilja försöker att få hästen att följa kon genom att kasta mig efter kon istället för att guida min häst… Lärdomar i alla tillfällen. Den dagen jag tröttnade totalt på Honeys springande i galoppen och totalt resignerade och släppte kontrollen i tyglarna och sa- ja ja spring då! Plötsligt började hon lyssna på min sits och mitt fokus då jag släppte kontrollen i tyglarna och började istället att använda mig av fokus.

Av alla upplevelser med hästarna har jag sedan kunnat hjälpa människor att utmana de kroppsmönster vi har i oss som kontrollbehov. Jag har tack vare resan med hästarna kunnat blicka in i mig själv och släppt mycket på kontroll och öppnat upp för tillit inte bara till hästarna utan till livet i sin helhet och de relationer som finns runt mig.

Ja, resan med hästarna är fantastisk och den fortgår ständigt. Min ödmjukhet inför hästarna är enorm och det förhållningssätt som NH är inspirerar mig att ständigt söka vidare.